Haptische Massage

Haptonomie is de kennis van het voelen.

De maatschappij wordt steeds drukker en zowel op het werk als in de relatie sfeer kunnen de lichamelijke en geestelijke spanningen flink oplopen.

Door onze opvoeding zijn,  het lichaam, het verstand en het gevoel vaak drie onafhankelijke delen van ons wezen geworden. Het nemen van besluiten gebeurt nagenoeg geheel op basis van logica en verstand en maar weinig op het gevoel.
Een haptische massage  heeft tot doel deze delen weer bij elkaar te brengen en de balans en rust te herstellen. Om dit te bereiken wordt het hele lichaam met rustige strijkingen en knedingen letterlijk “onder handen” genomen.
Met pure aandacht en door het toepassen van verschillende massagetechnieken in een langzaam tempo, worden lichaam en geest met elkaar verbonden.

Wat gebeurt er met de geest?
Je komt met je hoofd in het hier en nu en kunt alles wat je gedaan hebt, of nog moet doen, los laten. Door de trage maar wel intensieve massagehandelingen krijg je de rust en ruimte om met je gedachten in contact te komen met het eigen lichaam en te voelen.
Haptische massage is een massage voor diepe ontspanning en is een weldaad voor lichaam en geest.

Luister naar je lichaam, dat is je beste adviseur!

Deze massage is te boeken vanaf:   
45 min: € 35,00
60 min: € 45,00
75 min: € 55,00